Huset

Annisse Forsamlingshus har 2 sale, en stor sal med plads til scene, buffetborde, gavebord, osv. Den lille sal ligger i forlængelse af den store sal adskilt af en stor skydedør, og her finder man baren samt adgang til køkkenet. Store sal er godkendt til 149 siddende personer, mens lille sal er godkendt til 35 siddende personer.​ Både store og lille sal er dækket af fuldt lydanlæg, og i store sal hænger desuden et stort motoriseret lærred. Baren i lille sal har et bredt køleskab med glaslåger, og en vask med koldt vand.
Store og lille sal er begge akustisk dæmpet. Det betyder at samtaler nemmere kan føres uden at klangen fra resten af salen skal overdøves.

Der er både rektangulære borde med plads til 8 personer (pladser for bordenderne ikke talt med), samt runde borde til 8-9 personer.

Køkkenet har stort gaskomfur med 4 store blus samt 2 store ovne. Alt udstyr der kunne tænkes at skulle bruges til kokkerering og servering findes i skuffer og skabe, med undtagelse af spätzlejern og andre specielle kulinariske redskaber, det må man selv medbringe. Der er service til ca. 100 kuverter. Det dækker så også alt fra apéritif og appetizers til kage og cognac.

Huset har 2 toiletter adskilt for kvinder og mænd, samt handicaptoilet. Adgang til disse sker gennem husets garderobe, som ligger i forlængelse af forrummet.

Der er generelt handicapvenlige adgangsforhold til hele huset.

Udenfor finder man, foruden husets store parkeringsplads, en lille have med faste bord-bænke.​

Annisse Forsamlingshus er et “nøglehus” – det vil sige at der ikke er nogen vært, men at man får udleveret en nøgle til huset.

Forsamlingshuset er medlem af Landsforeningen Danske Forsamlingshuse.

Teknisk tegning af huset

01
Baren
« af 16 »

Annisse Forsamlingshus har søgt om og fået en hjertestarter til Annisse.

Hjertestarteren sidder placeret på væggen i indgangspartiet til huset.

Her hænger den beskyttet mod vind og vejr, men tilgængelig 24/7 for alle.

Find oplysninger på hjertestarter.dk – læs meget mere om Trygfonden på trygfonden.dk.