Corona tider…

Grundet Covid19 og de skærpede restriktioner er alle arrangementer pt. aflyst.

Situationen har betydet en gevaldig indtægtsnedgang for forsamlingshuset, da hovedparten af husets indtægter kommer fra udlejning og arrangementer afholdt af Forsamlingshuset herunder vores årlige Loppemarked. Udgifterne til Forsamlingshuset er selvfølgelig også gået ned, men da huset skal opvarmes og vedligeholdes (Det er jo et gammelt hus), skal der mange indtægter til, så har du lyst til at yde huset en håndsrækning, så kan dette gøres helt frivilligt, ved at indbetale på vores konto eller via MobilePay med kommentaren “Bidrag”. 

Aflysninger

Det er efterhånden trist at skrive om aflyste arrangementer. Vi glæder os så meget til at åbne huset og komme i gang igen, men indtil videre er vi nødt til at aflyse følgende:
Romsmagning 6. februar – på nuværende tidspunkt er det for usikkert at udmelde ny dato, men smagningen skal nok blive gennemført på et tidspunkt
Tøndeslagning 14. februar – intet at gøre ved det
Fællesspisning 24. februar – med inkluderet generalforsamling. Generalforsamlingen er udskudt, og meget skal ændre sig, hvis det skulle blive muligt at fastholde fællesspisningen

Sodavandsdisco 12. marts – så længe skolerne opretholder adskillelse af klassetrinene (når børnene igen kommer i skole), kan vi ikke samle børnene til disco på tværs af klassetrin.
Musikaften 13. marts – datoen blev i efteråret reserveret i kalenderen til afholdelse af et musikarrangement.

Vi vil opfordre jer alle til at holde øje med vores hjemmeside og vores facebook, hvor I begge steder kan holde jer opdateret.

Pas nu godt på jer selv, så vi kan ses friske og veloplagte senere på året.